NEVEROVATNO: Pogledajte šta je Severini pre 4 godine prorekao VIDOVNJAK... i pogodio!

Pop zvezda Severina Vučković imala je poslednjih nekoliko godina veoma turbulentan život, a nedavno je konačno uplovila u mirnu luku, i to sa sinom Dragana Kojića Kebe, Igorom. Kako je pre četiri godine njen život izgledao posve drugačije, jedno proročanstvo najpoznatijeg hrvatskog vidovnjaka iz tog vremena se, kako stvari stoje, u potpunosti obistinilo.

Naime, poznata proročica Vera Čudina je 2011. godine otkrila šta će tada tridesetdevetogodišnjoj pevačici dogoditi u narednim godinama. Navela je da će se konačno udati posle 40. godine, što se prošlog meseca i dogodilo.

Detaljnije je opisala da će to biti "visok, taman muškarac", što opisuje Igora Kojića, ali i da će vrlo brzo prekinuti vezu sa tadašnjim partnerom Milanom Popovićem, sa kojim joj nije videla budućnost. Za njenog muža je navela i da će zasigurno imati "veze u političkim vodama", a dovoljno je pogledati na spisak prijatelja porodice Kojić da bi se zaključilo da je i to tačno.

Izgleda da Severina, ukoliko poželi da sazna šta je čeka u idućim godinama, zna na čija vrata da pokuca.Detaljnije je opisala da će to biti "visok, taman muškarac", što opisuje Igora Kojića, ali i da će vrlo brzo prekinuti vezu sa tadašnjim partnerom Milanom Popovićem, sa kojim joj nije videla budućnost. Za njenog muža je navela i da će zasigurno imati "veze u političkim vodama", a dovoljno je pogledati na spisak prijatelja porodice Kojić da bi se zaključilo da je i to tačno.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji