RASKRINKANA STANIJA: Deda Žika iz Rume je njen prvi makro

Folkerka je isprozivala starletu da ne vodi računa o ličnoj higijeni i da je neradnica, a onda pred svima ispričala da zna ko ju je uveo u prostituciju

Zorica Marković je, po svemu sudeći, odlično upućena u život Stanije Dobrojević. Pevačica je otkrila da je starletu u posao prostitucije uveo izvesni deda Žika iz Rume.

Naime, folkerka je nakon emisije „Pitanja gledalaca“ u dvorištu ponovo oplela po starleti, nazivajući je pogrdnim imenima. Zorica je zadrugarima pričala da je Stanija folirant, da se šlepa uz Vladu i da se bavi najstarijim zanatom.

- Ja sam joj lepo rekla da ćuti da ne bih ja krenula da pričam o deda Žiki iz Rume, koji ju je uveo u prostituciju - siktala je Markovićeva.

Iako je većina farmera Staniju od samog početka rijalitija nazivala prostitutkom, Tamara, Balerina, Ivan Gavrilović i Miloš Radičević ostali su šokirani Zoričinim izjavama, sluteći da ona zapravo zna najprljavije starletine tajne.

Međutim, folkerka se nije tu zaustavila, već je dodala da je Dobrojevićeva neuredna i da ne vodi dovoljno računa o ličnoj higijeni.

- Svaki dan se peči u krevetu s Vladom. Danas je imala neke ljubičaste gaće i video joj se dnevni uložak. Sav je bio žut, kao da se upišala, sunce ti je.em - ispričala je Zorica u jednom dahu i dodala da joj smeta što starleta na imanju ništa ne radi.

- Sunča ribu ceo dan. Mene to ne interesuje, ali ovi muškarci se ubiše od cepanja drva, a ona ništa - pričala je pevačica.

Pozvali smo starletinog brata, ali se na njegov broj javila žena koja nam je rekla da Sani neće komentarisati svoju sestru dok je u rijalitiju. Iz Stanijine PR službe su poručili:

- Zorica Marković je poznata po tome da spletkari i izmišlja priče. Suludo je komentarisati takvog patološkog lažova.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji