Posle pobačaja sam... Seka Aleksić otkriva nepoznate detalje svoje najveće tragedije!

Seka je preživela težak period kada joj je u januaru 2011. godine ustanovljena vanmaterična trudnoća. Nakon toga, pevačica je upala u višemesečnu depresiju.

- Moj suprug i naše porodice su sve vreme bili uz mene, ali i pored toga, moje stanje bivalo je sve gore. Danima ništa nisam jela, a nisam bila sposobna ni da govorim. Samo sam želela samoću. Prijatelji su me zvali ali sam isključila telefon i posle svega toga jedino mi je prijala samoća, rekla je pevačica za Story, otvorivši dušu. 

Seka je pritom otkrila kako je našla spas u manastiru, tako što je vodila duge razgovore sa monasima koji su na nju delovali više nego blagotvorno.

Ubrzo nakon toga, počela je ponovo da živi punim plućima, da se smeje, voli, odnosno da bude ono što je bila pre nego što je imala vanmateričnu trudnoću.

Seka Aleksić nikada nije krila da je sina Jakova dobila procesom vantelesne oplodnje. Pevačica planira i da se ponovo nađe u tom procesu, kako bi se i drugi put ostvarila kao majka.

Boraveći u klinikama, silom prilika, Seka se zbližila s medicinskim radnicima koji vode čitav proces. Naučila je brojne detalje u vezi sa tom procedurom, pa je to motivisalo zvezdu da i sama otvori kliniku, koju poseduje u zajedničkom vlasništvu sa suprugom Veljkom, i jednim njihovim prijateljem.

"Javljalo mi se dosta mladih devojaka. Osećam neku odgovornost da objasnim, posebno mladim ženama, jer sam stekla utisak da je to tabu tema kod nas. To nije ništa što čovek treba da krije. Moje iskustvo je fenomenalno. Najbitnija je vera, od vere potiče sve. Kada nemate veru, onda je sve uzalud. Ja sam uz svog supruga u pravo vreme shvatila šta znači verovatii tada se sve promenilo", u jednom intervjuu ispričala je Seka.

Inače, kako bi se ponovo ostvarila u ulozi roditelja, Seka Aleksić pre mesec dana započela je proces vantelesne oplodnje. Rezultate novog pokušaja ona i Veljko očekuju početkom naredne godine. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji