OGNJEN AMIDŽIĆ OBJAVIO PRVU SLIKU SA KORONOM! Ekskluzivna slika koja je ostavila mnoge bez reči

U jeku pandemije koja je zadesila ceo svet, ljudima je nephodno da skrenu misli sa teških tema te je dobar humor više nego potreban. Naravno pridžavajući se svih pravila koje eksperti nalažu.

Mngo šala pojavilo se na internetu vezanih za korona virus, pa se tom trendu pridružio i poznati voditelj i pevač Ognjen Amidžić koji je zaista objavio fotografiju sa Koronom.

Doduše, radi se o mladom pevaču čiji hitovi se vrte, a Ognjen je prepoznao tajming i pozvao ga, iako njegovo ime danas i nije tako poželjno čuti.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji