EVO GDE JE ZAVRŠILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ PO IZLASKU IZ ZADRUGE: Pokušava na sve načine da obori Pinkovu presudu za 50.000 eura (FOTO)

Aleksandra Subotić je udarcem u Minu Vrbaški diskvalifikovana iz rijalitija Zadruga i odmah pošto je izašla sa imanja, sela je u taksi i otišla u dom Davidove majke kako bi videla svoju ćerku.

Tamo se zadržala dva do tri sata, a potom je u pratnji svoje anonimne prijateljice  otišla do advokata.

Naime, Aleksandra pokušava da obori Pinkovu odluku po kojoj ona treba da isplati 50.000 eura prodkciji rijalitija. 

Ona za tako nešto ima i neoboriv dokaz, sa kojim upravo i odlazi kod advokata kako bi pripremili svoju žalbu i odbranu.

Aleksandra Subotić je po ugovoru koji je imala sa ružičastom televizijom mogla u svakom času da napusti rijaliti ukoliko se nešto desi sa njenom ćerkom po pitanju zdravstvenih problema. To upravo sada ističe kao argument. Izmisliće da se njenoj ćerci nešto dogodilo i kako je zbog toga morala da izađe iz Zadruge, pa će probati na taj način da se odbrani i izvuče od tužbe za 50.000 eura. 

Ovo je Aleksandra verovatno imala u glavi od početka Zadruge, pa joj je to bio i svojevrstan trik ukoliko se nešto slično dogodi u Zadruzi.

Kako se sada pretpostavlja, ona bi sada organizovala glasanje za svog dečka, pa bi na taj način David bio jedan od najvećih favorita Zadruge.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top