SRBIN POSTAO VELIKA ZVEZDA U RUSIJI: Prišao je i NAJLEPŠOJ RUSKOJ GLUMICI! (FOTO)

Na brodu "Knez Vladimir" koji plovi Crnim morem, ruska televizija snima seriju. Čačanin, Slobodan Čvorić, srpski biznismen, sticajem okolnosti našao se na ovom putničkom brodu, pa je i porazgovarao sa producentom serije. 

– Kada sam rekao da sam zabranjen na lokalnim TV stanicama Galaksiji, Telemarku i Lavu, da Glas Zapadne Srbije bojkotuje sve što Čvorak radi za svoj grad ovde su to primili sa sumnjom. Kao znak pažnje ponudilu su mi saradnju na snimanju popularne ruske serije „Turistička policija“ – kaže Čvorović.

Dodaje kako je poznata ruska glumica Anastasia Ivleeva u ulozi policajke, rado prihvatila da porazgovor sa Čvorkom ali se malo zbunila kada ju je pitao koliko će da mi plati da se fotografiše sa mnom. 

- Dala mi je svoj broj telefona i autogram - rekao je Čvorić. 

Rekao je i da je na snimanju scena na brodu bilo zanimljivo. 

Kaže da mu je dala broj svog telefona i autogram. Na pitanje kako je izgledalo snimanje scena na brodu kaže da je bilo zanimljivo.

– Serija kao serija ali toliko statista i tehnike ja mislim nije bilo ni kada se snimala „Bitka na Neretvi“ sa Ričardom Bartonom. Ako budem imao vremena doći ću na nastavak snimanja čim se zatvori sezona na čačanskim bazenima ispričao je Čvorić. 

Serija se inače emituje na ruskoj Friday.tv.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top