POZNATA SRPSKA PEVAČICA IMA TUMOR! Primljena je u bolnicu zbog OPAKE BOLESTI!

Srpska pevačica Nada Obrić primljena je pre par dana u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog operacije uklanjanja tumora. Pevačica je po treći put dijagnostikovana ova teška bolest.

Nada je primljena kao hitni pacijent radi uklanjanja malignih ćelija.

- Nada se već neko vreme oseća umorno i iscrpljeno s obzirom na to da je već dva puta operisala rak materice. Ovo što je sad snašlo podsećalo je na te simptome od pre. Odmah se podvrgla kontrolama, ali rezultati nisu bili uopšte dobri. Iako su rezultati bili loši, pevačica je to dobro podnela ona žena puna vere jer je i pozitivne energije i veliki optimista u životu. Juče se operisala i čekamo rezultate nakon operacije - tvrdi izvor blizak pevačici.

- Tačno je, ovo je treći put da ovo proživljavam, ali ne može meni ništa da se desi. Ja pozitivno razmišljam, kako naš narod kaže, preživeo je Muja i mnogo gore, tako da ću i ovo toga idemo na kafu i da uživamo u životu - rekla je pevačica.

Nada Obrić je uspela čak dva puta da pobedi najtežu bolest – 1999. godine dijagnosticiran joj je kancer materice u poodmaklom stadijumu, a 2003. godine maligni mladež na koži.

Oba puta je bila operisana, potpuno je verovala lekarima, ali verovala je i da su čuda moguća i da će se izlečiti.

- Ljudi malo govore o tome, ali ja svima kažem da redovno idu na kontrole i vode računa o imunitetu. Bolest sam otkrila zahvaljujući intuiciji i oba puta u poslednjim sekundama. Sa bolešću se ne treba igrati, ona ne bira ni vreme ni profesiju, svakom može da se desi i zato treba ići kod lekara. I ako dođemo u situaciju da nas život opomene i uspemo sve to da prebrodimo kao ja, i dalje treba voditi računa. Svi moraju da nađu vremena za svoje zdravlje. Ja sam bila relativno mlada kada se sve to dešavalo, deca su mi bila na fakultetu i ja sam im bila neophodna. Sebi sam govorila glasno, da bih čula svoj glas: ‘Meni ne može i ne sme ništa fatalno da se desi, ja ću ovo da prebrodim jer nisam završila sve ono što sam naumila u životu! Rano je da umrem, još moram da živim.’ To je uticalo da se borim - kaže Nada i priznaje da je u početku bila u košmaru i panici, ali da je brzo shvatila da joj jedino borba do poslednjeg atoma snage može pomoći i da nema prepuštanja.

- Ja sam samo iz mog komšiluka spasla četiri žene koje su isprovocirane mojom pričom otišle kod lekara i sve četiri završile na operacionom stolu. Sve se dobro završilo i ja sam zaista preponosna, a ko zna koliko je onih koje i ne poznajem, a pomogla sam im svojim iskustvom”, kaže Nada, koja se našla i svojoj tada najboljoj drugarici Verici Šerifović kada su joj lekari pronašli tumor štitne žlezde:

- Tada sam bila uz nju i olakšala joj druženjem, pozitivnim pričama, bodrenjem. Govorila sam joj: ‘Proći će, nije to ništa…’ Znate već i sami šta se sve priča u takvim situacijama. Srećna sam što je rešila taj problem. Nadam se da joj se bolest neće vratiti, kao ni meni.”

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji