CECU PITALI ZAŠTO NE POMOGNE BOLESNOM DETETU IZ BORA: Pevačica imala spreman odgovor na koji nećete ostati imuni

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović apelovala je putem svog Instagram naloga na svoje pratioce da se potrude da ih veže samo lepa emocija, te da nema razloga za međusobno vređanje, uvrede i bilo šta što ukazuje na negativan kontekst.

- Dragi moji, previše je oko nas provokacija, uvreda i neprimerenog ponašanja. Moja želja je da imamo zajednički cilj i da pokažemo da smo imuni na to, takođe da ne vređamo druge i da nas povezuje isključivo lepa emocija! Znam da ne tražim mnogo i da zbog naše masovnosti možemo da budemo svetli primer da je moguće imati zdravo i kulturno okuženje na društvenim mrežama. S ljubavlju, vaša Ceca - napisala je pevačica.

Ipak, pored mnoštva pozitivnih komentara u kojima su se ljudi složili sa Cecom, bilo je i onih negativnih, ali i provokativnih.

U tom smislu Cecu je jedan pratilac u komentarima pokušao da isprovocira sledećim pitanjem:

- Što ne pomognete onda tom bolesnom detetu iz Bora o kojem se priča? Pa da svi imaju lepu emociju.

Međutim, Ceca na ovo nije ostala nema, pa je odmah stigao njen odgovor.

- Ko je rekao da neću? Samo bez nervoze - poručila je pevačica poslavši poljubac.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji