LJUBAVNICA SARA TVRDI: Varao je Prijovićku sa mnom mesecima! Filip mi je napravio dete i rodiću ga!

Možda sve spletke i podmetanja sa kojima su se do sada susreli nisu ugrozili vezu Filipa i Aleksandre, ali ovo sigurno hoće. Redakciji magazina "Svet" javila se Sara Ivanović (24) iz Beograda koja tvrdi da je u proteklih nekoliko meseci imala aferu sa Filipom i da nosi njegovo dete.

- Filip i ja smo se upoznali na jednom splavu posredstvom zajedničkog druga, koji je sa njim izuzetno blizak. Filip me je primetio, udelio mi je nekoliko komplimenata, bio je izuzetno nežan i pažljiv. Dopao mi se jer nije kao ostali momci u gradu, veoma je pristojan. To je bilo u junu. Te večeri razmenili smo brojeve telefona i ostali u kontaktu - priča Sara za Svet, dodajući da ima dokaze u vidu SMS poruka i fotografija koje će objaviti ukoliko bude imala potrebu za tim, odnosno ako Filip bude izbegavao svoje obaveze.

Oni su, prema njenoj priči, prvi put imali seks nekoliko dana nakon prvog susreta:

- Jasno mi je naglasio da zbog Aleksandre ne želi da se vezuje i da to treba da shvatim kao što jeste - povremeno viđanje i uživanje bez obaveza. Tako je i bilo. Viđali smo se vikendom, subotom popodne i noću kada je Aleksandra bila van zemlje. Bila sam i svedok jednog njihovog razgovora, ležala sam pored njega u krevetu, a on je pričao sa njom.

Kada je posumnjala na trudnoću, odmah je uradila test i pozvala Filipa. Bio je šokiran, ćutao je 5 minuta i rekao joj je da je najbolje da se vide i popričaju o svemu.

- Imam osećaj da želi da se izvuče iz svega i zato sam odlučila da sa ovom pričom izađem u javnost. Razumem da je isplanirao svoj život sa Aleksandrom, ali ja zbog toga ne planiram da se odreknem majčinstva. A tražiću da moje dete ima sva prava i privilegije.

Ove priče su navodno stigle i do Lepe Brene koja je rekla Filipu da uradi DNK test i ukoliko je njegovo dete, prizna ga. Filip joj je rekao da nije prevario Aleksandru i da je ovo neka podmetačina i izmošljotina devojke koju nikada nije ni video. Isto je rekao i Aleksandri upozorivši je da bi ova priča mogla da dođe do medija i da bude spremna.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji