TINA IVANOVIĆ JEDNA OD NAJBOGATIJIH PEVAČICA KOD NAS?! Godinama je krila da je MILIONERKA!

Jedan strani čaopis je objavio koliko su bogate neke naše javne ličnosti. Za Draganu Mirković navode da je zaradila 100 miliona evra, Svetlana Ceca Ražnatović 80 miliona, a Lepa Brena 16 miliona evra.

Međutim, najinteresantnije je bilo što je na istom sajtu objavljeno da je folk pevačica Tina Ivanović zaradila čak 12 miliona evra

Nama je bilo možda čak i smešno da su po ovom sajtu, Brena i Tina slično zaradile, a i pevačica se smejala kada je čula ovu informaciju.

– Jao blago meni, nisam znala da sam milionerka - smejala se Tina kada smo je kontaktirali.

Mi smo je pitali da li možda strahuje za svoj život sada kada je objavljeno da je toliko "teška".

– Ja sam vredala i pre tih 12 miliona evra, pa mi niko nikada nije naudio - odgovorila je Tina sa osmehom na licu i dodala:

– Eh, kada bi to bilo istina, ne bih više ništa radila u životu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji