Print this page

Baba Vanga: Islamisti će osvojiti Francusku, a partizani će je spasiti! Ovo je samo početak! (FOTO) (VIDEO)

Kada je osamdesetih prorekla da će krajem veka Kursk prekriti voda i da će ceo svet plakati nad njim, Baba Vangi niko nije verovao. To proročanstvo prikazano je na nacionalnoj televiziji 1999. godine, što su mnogi ocenili kao nešto što "nema veze sa razumom".

Mislili su, naravno, na ruski grad Kursk. Njeni poklonici bili su ubeđeni u istinitost izrečenog. U avgustu 2000. godine, ekspolozija uništila rusku nuklearnu podmornicu Kursk i ubila 118 mornara, preživelih nije bilo. Mnogi su se tada setili reči baba Vange od pre dvadesetak godina!

Baba Vanga, kako je Vangelija Dimitrova širom sveta bila poznata, svojim vizijama i proročanstvima godinama je unosila nemir među ljude najavljujući duboke tektonske potrese u svetu oko nas - i u doslovnom i u prenesenom značenju.

Sa svakom tačnom najavom mit o njoj je rastao, ali i nemir onih koje su Vangine vizije pogađale. Protivnici su je nazivali lažnom, špijunkom ili vešticom. 

Najpoznatija svetska proročica dar je dobila sa 12 godina. Igrala se sa devojčicama u polju, kada je počela oluja. Strašan vetar je nosio sve pred sobom. Podigao je malu, nemoćnu Vangeliju i bacao je, okretao i nosio poljima nekoliko kilometara. Nije mogla da se odupre.

Baba Vanga je predvidela je da će Treći svetski rat početi 2010. godine! Sukobi će prvo izbiti u zemljama u kojima će narod ratovati međusobno, a kasnije će se proširiti čitavim svetom. 2020. godine Evropa će biti gotovo prazna i bez ljudi, a 2043. Starim kontinentom će zavladati muslimani.

Baba Vanga je navela da će muslimani preživele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista.

Amerikanci će 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. U tom napadu koristiće novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Meštani su pretražili celo selo da je pronađu i, posle, dugo vremena našli su izbezumljenu krhku devojčicu, sasvim iscrpljenu, usred njive, zatrpanu prašinom i kamenjem. Vangelia više nikad nije bila ista kao pre nesreće. Posle oluje počela je da gubi vid.

Vangi se pripisuju proročanstva koja su izbezumila celi svet. Njene vizije nagovestile su najveće svetske tragedije i katastrofe. Priča se da su je posetili Hitler, Staljin, princeza Dajana, bugarski kralj Boris... Predvidela je raspad SSSR i Jugoslavije, kao i da će 42. američki predsednik biti crnac. 

Fenomen Baba Vange nikada nije dovoljno istražen, ali svi koji su je upoznali govorili su: "Njena energija je bila božanska!"