Tata molim te prestani, obećavam da to više neću raditi: Otac vukao ćerku za kosu po prodavnici! Svet u šoku! (FOTO) (VIDEO)

Fotografija koja je šokirala mnoge na društvenim mrežama zabeležena ja u lancu marketa “Volmart“ u Klivlendu

Erika Burč fotografisala je oca i ćerku kako kupuju u “Volmartu“ s tim što otac drži devojčicu za kosu, gura kolica i vuče je po radnji.

“On je obavio kosu oko ruke kojom je gurao kolica i vukao je svuda sa sobom. Ona ga je molila da prestane – Tata, molim te prestani, obećavam da više to neću uraditi“, napisala je Erika na društvenim mrežama.

Žena koja je fotografisala situaciju objasnila je da nije mogla da veruje šta je videla.

- Rekla sam mu da ostavi ćerku na miru. On mi je odgovorio da gledam svoja posla. Rekla sam mu da neću da gledam svoja posla, jer je devojčica ugoržena i zamolila sam ga da je ne vuče za kosu, a on mi je odgovorio – I ja sam tako odrastao, šta mi fali - dodaje Erika.

Burč kaže da dežurni policajac nije želeo da interveniše, zato što nije bilo znakova povrede.

Kako je bre ovo moguće? Rodila dete sa svega 5 godina! (VIDEO)

Posle mnogobrojnih žalbi policiji u Klivlendu, na zvaničnoj stranici policijskog odeljenja objavljeno je saopštenje u koje je istaknuto da je policijska stanica dobila veliki broj pritužbi da je dete u “Volmartu“ fizički zlostavljano i da će detektivi uraditi svoj posao i ispitati slučaj.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji