PRAVE SIRENE UHVAĆENE NA KAMERI?! Novi jezivi dokazi koji su se pojavili...Zastrašujuće! (VIDEO)

Sa 71 odsto površine Zemlje prekriveno vodom, nimalo ne iznenađuju razne priče, legende i teorije vezane za "morska čudovišta" - i ostala misteriozna stvorenja - koje su se pojavile tokom milenijuma i potpuno očarale našu maštu.

Od Vavilonskih riba-bogova do Grčke mitologije do Hinduizma pa sve do popularnih Velških legendi, neverovatne priče o onome šta mi zovemo sirene svuda su u svetu (čak je i Kolumbo verovao da se susreo sa sirenom dok je plovio preko Kariba).

Ovaj video pokušao je da skupi skoro sve snimke navodnih viđenja sirena (pa čak i muških).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji