OVA RIBA KOŠTA 600.000 EVRA! Najluđe od svega je to što je smesta PRODATA! (VIDEO)

Vlasnik suši restorana u Japanu, Kijoši Kimura, je ugledao ribu tešku 212 kilograma na aukciji na pijaci i nije pitao za cenu.

Za pacifičku plavorepu tunu Kijoši Kimura izdvojio je vrtoglavih 600.000 evra.

"Znao sam da će da bude preskupa, ali mi je drago što sam je kupio", rekao je Kimura.

Pacifička plavorepa tuna, smatra se kraljicom sušija, a na njoj se najviše ceni meso na stomaku, poznato u svetu po imenu "toro" tako da se Kimura nije pokajao.

Ova aukcija je u 2017. bila prva po redu na ribljoj pijaci Tsukiji u Tokiju. Po tradiciji, dolazak na pijacu gde se prodaje hrana, donosi sreću, a pobede na aukcijama tih prehrmabrenih proizvoda znaju da stvore veliki publicitet i time, u ovom slučaju, bude dobra reklama za restoran gospodina Kimure.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji