DVE ROMKINJE UHVATlLE KONOBARICU, PA JE UNAKAZlLE NOŽEM: Skinule je goIu i odsekIe kosu zbog švaIeracije! (FOTO)

Mlada Britanka našla se na meti “ritualnog sramoćenja” u portugalskoj šumi, kad ju je porodica Roma izbola nožem, skinula golu i odsekla njenu dugu, plavu kosu, a sve zbog navodne afere sa oženjenim članom njihovog klana.

Lien Ramni (22) iz Saut Šildsa otele su i napale majka i žena tog čoveka. Povređena i krvava, mlada Britanka je pobegla, padajući usput u nesvest više puta. Na kraju je uspela da izađe iz šume na put, gde je zaustavila automobil.

Istopostavilo se, međutim, da je došlo do greške, jer Ramni tvrdi da nije imala aferu sa tim čovekom. Ona je privukla pažnju oženjenog Roma dok je radila kao konobarica u baru “Hot šot” u Alubfeiri, u Algarvu, ali kaže da se nikada nisu zabavljali. Ali, njegova majka i žena verovale su da njih dvoje imaju aferu pa su namamile nesrećnu devojku u automobil i odvezle je u šumu.

-Vozile su me oko 45 minuta dalje od mesta gde sam živela do izolovanog mesta. Onda su otvorile torbu i videla sam da su u njoj dva noža i makaze. Mislila sam da će me ubiti, bila sam toliko uplašena da se nisam pomerala niti govorila dok su mi skidale odeću i počele da me ubadaju u leđa. Onda su konačno uzele makaze i isekle mi čitavu kosu, u svojevrsnom ritualu sramoćenja. Onda su me ostavile sa krvavim ranama – ispričala je Ramni.

Ona je toliko traumatizovana da ne može da se tušira zbog sećanja na krv koja joj se sliva niz leđa.

Policija je zbog napada uhapsila Izabel Almeidu (40) i Elijanu Karvaljo (24), zajedno sa osobom koja ih je vozila, Tjagom Sutenhom (22). Šokantni događaj odigrao se u maju 2015, a slučaj se sada našao pred sudom u Portugalu, nakon što je navodno zastrašivanje svedoka usporilo tužioce.

Ramni kaže da je devet ožiljaka na njenim leđima zacelilo, ali da je mentalna rana ostala.

“Dejli mejl” podseća da je prošle godine u Albufeiri uhapšen konobar zbog silovanja tinejdžerke iz Britanije, 2011. je britanski turista Jan Hagat ubijen u napadu bande pljačkaša, a jedan Irac je izboden u istom području te godine. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji