Print this page

"NEMOJ TATA, MOLIM TE, TO SAM JA" Pijani muškarac (50) siIovao ćerku (20) na sopstvenoj svadbi! Mislio da vodi ljubav sa novom suprugom?!

U tim trenucima, 20-godišnja devojka je počela da dolazi sebi i zamolila oca da prestane, a on je, verovatno neznajući da se radi od njegovoj ćerki, bio još grublji i nastavio seksualni odnos uprkos opiranju

Pijani muškarac (50) iz Danske , koji je silovao sopstvenu ćerku svoje prve bračne noći misleći da mu je to nova žena, ležaće u zatvoru dve i po godine.

Nesrećna devojka (20) se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju oduzela od alkohola i onesvestila, a njen mrtav pijani otac ušao u njenu sobu misleći da je to njegova izabranica sa kojom se tog dana venčao.

Za vreme proslave koja je održana u aprilu, ćerka je bila "otrovana od alkohola", a članovi porodice su rekli da je bila onesposobljena da ode u hotel u obližnjem gradu, pa je zaspala u sobi svog oca u tom selu, piše "Metro".

Sat i po kasnije, njen otac i njegova nova žena, takođe vidno pijani, došli su u sobu i legli pored nje, da bi njen otac u tim trenucima "promašio", pa umesto supruge, imao odnos sa ćerkom, piše danski "Jidske Vestkisten".

U tim trenucima, 20-godišnja devojka je počela da dolazi sebi i zamolila oca da prestane, a on je, verovatno neznajući da se radi od njegovoj ćerki, bio još grublji i nastavio seksualni odnos uprkos opiranju.

Čovek je na sudu tvrdio da je bio mrtav pijan i da se ničega ne seća. Poslednje što mu je u svesti je navodno to da se veselio na svojoj svadbi, a onda su ujutru probudio u svom krevetu.