4 BRATA SILOVALA SU SESTRU, OSTALA JE TRUDNA: Dvojica su se onda predala i otkrila BOLESTAN razlog ovog čina

Oba brata dobila su po 10 godina zatvora, s tim što je moguće da u slučaju dobrog vladanja napolje izađu na uslovnu slobodu već posle 5

Četiri brata Amiša iz Misurija silovala su dvanaestogodišnju sestru koja je nakon užasnog događaja ostala u drugom stanju.

Zbog svega što se dogodilo i na poziv zabrinutog dela familije, policija se pojavila na licu mesta i uhapsila Arona (22) i Pitija (18) Švarca koji su otkrili da su oni bili kolovođe silovanja.

Uprkos tome što je u zajednici Amiša dozvoljeno imati incestuozne odnose, u ovom slučaju braća su prešla sve granice jer sestra nije dobrovoljno pristala na taj čin.

Aron i Piti Švarc, prema kazivanju policajaca iz stanice Vebster okruga u Misuriju, “vrlo nezrelih za svoje godine”, rekli su da su samo želeli da vide kako izgleda seks i mislili su da je potpuno normalna stvar ako se devojka i protivi tome da se na kraju spava s njom!

Zbog neočekivanog načina razgovora sa braćom, policija je donela odluku da se po izricanju presude njih dvojica nikako ne smeju poslati u veliki zatvor jer će ih tamo ostali zatvorenici zbog silovanja maloletnice i rođake “rasčerečiti” i “žive pojesti”, pa su poslati u adekvatne ustanove gde im život neće visiti o koncu.

Oba brata dobila su po 10 godina zatvora, s tim što je moguće da u slučaju dobrog vladanja napolje izađu na uslovnu slobodu već posle 5.

Zajednica Amiša u Misuriju poručila je da će braću kazniti “na svoj način” kada izađu napolje.

Što se nesrećne devojčice tiče, ona je u drugom stanju i nije poznato niti ko je otac, a ni da li će rađati dete ili ne.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji