POTUKLI SE SCENARISTI NAJPOPULARNIJIH EMISIJA: Susret Amidžine i Ivanovićeve ekipe se završio salvom uvreda i opštom tučom

Skandalozno ponašanje! Scenaristi i autori dve najpopularnije domaće emisije, Amidži šou i Veče sa Ivanom Ivanovićem, slučajno su se susreli u jednom poznatom prestoničkom lokalu "Tok" u Savamali. 

Negde posle ponoći, u kafić je ušla ekipa autora emisije Ivana Ivanovića, koja je neposredno pre toga završila snimanje sledeće emisije koja je na programu u petak. Tada su već tamo uveliko sedeli scenaristi "suparničke" ekipe koji su u veseloj atmosferi slavili rođendan jednog od njih. Čim su se ugledali osetilo se da će se veče završiti sa incidentima. 


Kako nam sapštava naš izvor koji je to veče bio prisutan u lokalu, svađa je započeta ispred WC-a, gde su jedni drugima uputili nekoliko uvredljivih izjava. Sve je ostalo samo na verbalnom konfliktu, pa su se zaraćene strane vratile svojim stolovima. Međutim, kada su već popijeni hektolitri piva, jedan od scenarista Ognjena Amidžića, popularni i uticajni tviteraš, naglas je ispričao vic o Ivanu Ivanoviću tako da su ga mogli čuti svi prisutni. Tada je u tom pravcu poletela prazna pivska flaša koja nije pogodila svoj cilj već je u glavu udarila devojku koja je završila krvava na podu. 

Nastao je opšti metež gde se nije znalo ko koga udara. Vlasnik kafića sa zaposlenima je probao da smiri situaciju, međutim "šorka" se nastavlja i ispred ulaza gde se posle 20 minuta pojavljuje i interventna jedinica. Najveće povrede je zadobio baš spomenuti uticajni tviteraš, koji je i započeo incident. Policija je sve učesnike u tuči zadržala na trežnjenju.


Sukob ove dve grupacije traje već dući period, a zasnovan je na rezultatima rejtinga gledanosti. Naime, "ekipa sa Prve" optužuje suparnike sa Pink televizije da lažiraju merenje gledanosti u tzv "prajm tajmu". Pre nekoliko mesecije se desila i žestoka diskusija na tviteru, koja je očigledno eskalirala pre neko veče u poznatom prestoničkom lokalu. Autori ove dve emisije, koji nisu bili prisutni tokom kobne večeri, Ognjen Amidžić i Ivan Ivanović, nisu bili dostupni za odgovore na naša pitanja. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top