Rijaliti

Rijaliti (918)

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić sinoć su opet imali žestoki sukob.

Mensur se razmahao i počeo da napada zadrugare. Matoru je ovo izvelo iz takta, nije mogla da ga gleda više pa je krenula fizički da se obračuna sa njim i unela mu se u facu.

Ubrzo je nastao opšti haos u kući, pa su morali da spreče veći skandal.

Sanja Stanković, ovih dana živi punim plućima. Potpuno se posvetila sebi, te vreme u karantinu provodi na treninzima i u kuhinji.

I ako je stavila tačku na vezu sa Jovanom Tomić Matorom, Sanja je ipak dala obećanje da će sa Matorom popričati nakon njenog izlaska iz " Zadruge". To je svakako ne ometa u daljim planovima, pre svega izgradnji karijere pevačice. Za Međunarodni dan rada Sanja se nedavno uslikala na gradilištu, u izazovnom izdanju i time izmamila pojedine komentare a i kritike.

- Nije dobro da trudnice budu na baušteli... Moraš se puno čuvati sad kad si u blagoslovlenom stanju - napisala je jedna Sanjina obožavateljka.

Podsetimo, nedavno se pisalo da je Sanja trudna, a na kraju se ispostavilo da je u pitanju bila samo šala ove bivše zadrugarke. S druge strane, otkako je čula za natpise u medijima, Matora ne može da dođe sebi, te svakodnevno mozga šta je istina.

Nakon ulaska Anabele Atijas u "Zadrugu" rijaliti je krenuo u totalno neočekivanom smeru i više nemamo fokus na vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića, već na porodičnim odnosima Đoganija. Anabela je nakon ulaska počela da iznosi "prljvi" porodični veš, a sve to jako loše utiče na ponašanje i psihičko stanje njene kćerke Lune. Zbog ovoga smo kontaktirali mnoge stručne ljude, kako bismo saznali šta možemo da očekujemo od njihovog učešće u ovoj sezoni i da li celokupna situacija, može da utiče loše na već poljuljano psihičko stanje Đoganijeve.

Psihijatar Jovan Marić je bio prva osoba koju smo kontaktirali, a on nam je tom prilikom rekao da Anabela nije imala pravo da svoji kćerku odgaja i gradi odnose sa njom kao da joj je drugarica, a takođe nije imala pravo da svoje bračne probleme iznosi pred decu.

- Ukoliko je i imala neke probleme sa svojim suprugom, trebala je to rešavati u tišini. Roditelj nema pravo da utiče na sliku deteta i to kako ono gleda na drugog roditelja. Luna je imala pravo kao dete da odrasta u zabludi da su njeni roditelji, savršeni i nepogrešivi. To je veoma bitno za psihički razvoj deteta i utiče na to koliko će dete imati samopouzdanja u budućnosti. Takođe odnos majke prema muškarcima, bitno može uticati i na odnos ćerke prema muškarcima. Ukoliko dete gleda i sluša svaki dan o jednom ustaljenom obrascu, ono ga i usvaja - otkrio je za Alo.rs doktor Jovan Marić.

Na Jutrjubu smo pronašli i snimak jedne emisije u kojoj su Anabela i Luna, gostovale davne 2014.godine, dakle pre svih rijaltija, a gde se naziralo u kom pravcu će njihov odnos ići i kako bi se Anabela mogla ponašati ukoliko Luna nađe momka.

- Imam osamnaest godina, ali sve sam više razočarana u muški rod - rekla je Luna tom prilikom.

- Ona traži pogrešne. Ne dao Bog da me vide kakva bih bila zver da je neko dira. Ja sam to dete devet meseci ispod srca nosila, uložila sve u nju. Verujte biću grozna tašta. To je verovatno razlog zašto se moja Luna neće nikada udati, zauvek će ostati pored mene - rekla je Anabela.

- Ja bih volela nekog muškarca koji će da brine o meni - rekla je Luna tom prilikom.

- Imaš majku, ja ću brinuti - rekla je Anabela.

- Ti si majka, treba mi muška pažnja - odgovorila joj je Luna, a još u to vreme je moglo da se vidi u kom pravcu će se stvari razvijati.

Nakon psihijatra smo kontaktirali i poznatog astrologa Dušana Veličkovića, koji je radio natalne karte Luni i Anabeli. On nam je otkrio dosta o njihovom odnosu.

- Anabela je žena koja nosi brojne frustracije, još od vremena kada je živela u Bosni. Ona ne može objektivno da pristupi vaspitanju deteta, već  na njega prenosi sve svoje zablude. Luna je devojka željna pažnje, kojoj je potrebno da je muškarac voli i da joj ugađa da bi se osetila vrednom. U suprotnom ona pada u depresiju ili kao što smo mogli da vidimo doživljava lančane nervne slomove - rekao je Veličković

Astro tumač Vesna Rivas takođe je za Alo.rs otorila karte i pogledala šta možemo da očekujemo kada je u pitanju učešće Lune i Anabele u rijalitiju i kako će se sve završiti, a kraj "Zadruge" je veoma blizu.

- Anabeli je najveći motiv uvek bio novac, interes, svi su oni tu radi nekog svog interesa. E sada što se tiče Lune, ona je samo željna ljubavi, ona želi ljubav kao ljubav, ne bitno koji je to muškarac. To što ona pada u trans zbog Marka, to je sve prolazno, da nije on bio bi neko drugi, jednostavno ona se tako ponaša kada se uhvati nekoga, jer njoj je cilj osećaj ljubavi, koji traži na pogrešnom mestu. Neće se ovo završiti dobro za njih jer ovde nema pobednika. Jednostavno posle svega, svih iznetih tvrdnji, prljavog veša i prepucavanja: "Ko može da izađe zadovoljan nakon svega?" - otkrila je Vesna Rivas.

Luna Đogani je tokom još jedne svađe sa Anabelom Atijas iznela šok tvrdnje posle kojih su mnogi ostali zatečeni.

U svađi između majke i ćerke umešao se i Lepi Mića, koji je branio Anabelu i oštro osudio Lunu zbog njene veze sa Markom Miljkovićem, a onda ju je okrivio da je Slobi Radanoviću upropastila brak.

"Mene je sramota Lune Đogani, javno izjavljujem, evo", rekla je Anabela, a potom se umešao Mića.

"Ona kaže ne mešaj se u brakove, a rasturila je brak", izjavio je Mića misleći na Lunu, na šta je Anabela burno reagovala pominjući svoj brak sa Andrejem Atijasom.

"Šta je trebalo, u moj da se mešaš? Mešaj se tati svom tamo", rekla je Anabela ćerki, posle čega je Luna izgovorila neočekivanu rečenicu.

"Kada me je pipao i molio me, ma 'ajde... ",izjavila je Luna u jednom trenutku, ali je izgledalo kao da se posle toga ipak ujela za jezik. 

Iako se „Zadruga 3“ još uvek nije završila, uveliko se radi na kastingu za četvrtu sezonu koja će početi, najverovatnije, 6. septembra.

U njoj će se naći sve zvezde dosadašnjih rijaliti formata u našoj zemlji, među kojima je i Kristijan Golubović. On je, kako smo saznali, već dogovorio uslove svog učešća.

- Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju - ispričao je izvor blizak ovom takmičaru. Kako je dodao, u ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti „Zadrugu“ - ispričao je dobro obavešten izvor.

Takođe, kako nam je otkrio, osim Kristijana, na imanju u Šimanovcima, naći će se i druga poznata rijaliti lica.

- U „Zadrugu 4“ ući će svi učesnici koji su do sada ostavili nekog traga u rijalitijima. Osim Kristijana, na imanje u Šimanovcima useliće se i Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija, ali i Jasmina Medenica, koju je predložio Golubović - rekao je naš izvor.

- Tačno je da sam rekao da bez Medenice neću da ulazim. Ko će da me hrani i da mi pere noge ako ona ne uđe? Moje učešće bez njenog nema smisla - rekao nam je on. Detalje ugovora, kako kaže, ne može da otkriva, ali ne vidi ništa sporno u činjenici da će dobiti veliki honorar.

- Sumanuto bi bilo da je drugačije. Mora da se zna ko je ko i ko kakvu gledanost donosi. Dogovor uvek mora biti na obostrano zadovoljstvo. Ako za deset meseci ne izađem iz Šimanovaca sa pola miliona evra, onda ništa nisam uradio - rekao je Golubović i dodao:

- Biće to do sada neviđeni rijaliti. Radujem se što ću biti u njemu sa svim starim igračima.

U jednom momentu, Ermina Pašović je napustila garderober, a ekipa je osula paljbu po njoj. Oni nisu znali kako da skrenu pažnju zadrugarki da se neprijatno oseća, pa su smišljali kako da joj to što bezbolnije kažu.

- Je l' moguće da nema neka žena od vas da kaže ovoj Ermini da se ona oseća, da ne mogu da trpim da mi priđe - rekao je Vladimir tiho.

- Ja ne znam kako da joj kažem - rekla je Milica Kemez.

- Da joj kažete: "Imaš neprijatne mirise, smrdiš, nemoj da prilaziš ljudima" - nastavio je Tomović.

- Ma neprijatno je da se to tako nekome kaže - ubacila se Pešićeva.

- Još se naparfemiše onim još smrdljivijim parfemom - dobacila je Milica.

- Sledeći put kada mi priđe, ja ću morati da joj kažem - rekao je Vlada.

U jednom momentu, Ermina Pašović je napustila garderober, a ekipa je osula paljbu po njoj. Oni nisu znali kako da skrenu pažnju zadrugarki da se neprijatno oseća, pa su smišljali kako da joj to što bezbolnije kažu. - Je l' moguće da nema neka žena od vas da kaže ovoj Ermini da se ona oseća, da ne mogu da trpim da mi priđe - rekao je Vladimir tiho. - Ja ne znam kako da joj kažem - rekla je Milica Kemez. - Da joj kažete: "Imaš neprijatne mirise, smrdiš, nemoj da prilaziš ljudima" - nastavio je Tomović. - Ma neprijatno je da se to tako nekome kaže - ubacila se Pešićeva. - Još se naparfemiše onim još smrdljivijim parfemom - dobacila je Milica. - Sledeći put kada mi priđe, ja ću morati da joj kažem - rekao je Vlada. - I iz usta i ona se ne tušira... tušira se jednom u 3-4 dana, a stavlja dezodorans - otkrio je Tomović.

- I iz usta i ona se ne tušira... tušira se jednom u 3-4 dana, a stavlja dezodorans - otkrio je Tomović.

Žestoka svađa izbila je u "Zadruzi" dok su učesnici igrali "Igru istine". Zaratile su Maja Marinkovic i Nina Babic, koja je na kraju skočila na Maju i imale su fizički kontakt. Emisija je naprasno prekinuta!

Nina je Maju prozivala što je lažirala trudnoću i pobačaj u "Parovima".

- Aaa, ubili ste mi bebu! Imala sam spontani - imitirala je Nina Maju, a ova joj je odgovorila:

- Ti si našla da mi prigovaraš koju su terali da pije šampanjce, u koju su pucali, koja je silovana, čiji je dečko... - ređala je Maja  sve što je aludirala da je Nina iscenirala, ali nije uspela da završi jer je Nina uz vrisak nasrnula na nju i zamahnula par puta rukom u njenom pravcu, ali ju je obezbeđenje razdvojilo. Ipak, do fizičkog kontakta je došlo.

- Ubiću je, ubiću je - vikala je NIna dok su je Bane Čolak i Luna Đogani sklanjali i dok je preživljavala nervni slom. Najviše ju je pogodilo što je Maja pomenula silovanje i to u kontekstu da je sve lažirano.

- Šta bre? Da li je ulazio u vilu i donosio ti ruže? Pričala je da ju je silovao, pa kad se javio u vilu, ona je zaćutala i dobila je amneziju. Čiviluk devojko - optuživala je Maja, dok je Nina vriskala i pretila da će je ubiti...

- U "Parove" ih treba sve vratiti - prokomentarisao je Marko čitav slučaj, a sa njim se saglasila Luna koja je kazala da "Zadruga" postaje "Parovi".

Fanovi na društvenim mrežama traže diskvalifikaciju - jedni za Ninu zbog fizičkog kontakta, a drugi za Maju zbog toga šta je rekla o silovanju.  

Kada su se pojavili pre trideset godina, malo ko je mogao i da predpostavi u kakav klan će se pretvoriti familija Đogani. Možemo reći da su posle Karića, ovo druga najpopularnija srpska familija sa Kosova i Metohije.  

Iza njih je ostala cela jedna istorija đuskanja, lažnog pevanja, repovanja bez smisla, narkomanski pohodi, a danas svoju istoriju pišu u rijaliti programu.

I to na kakav teatralan način. Ništa ne može da prođe bez gužve i neke velike tuče.

U toj situaciji, Luna Đogani ide ka pobedi, a vodi i svog oca sa sobom, jer izgleda da naš  narod voli nasilje u porodici.

Da, baš tako, digitalno nasilje u porodici kroz rijaliti program koji ostaje bez kazne. Jer, da je Anabela pretukla svoju ćerku u normalnoj nekoj situaciji, morala bi da odgovara za takve postupke.

Ovako, ostavljaju utisak da je u porodici sve dozvoljeno. 

A gde je tu sve Gagi Funky G (pošto mu je rodjeni brat zabranio da koristi prezime Đogani, koje je takođe izmišljeno). On nekako kao da je izgubljen u vremenu i prostoru. Njegovi postupci i glupoća jednostavno ne govore o tome da je ovaj čovek napravio nekoliko albuma koji su bili hitovi za svoje vreme, baš veliki hitovi. 

Kako objasniti onda sve ovo? 

Jednostavno. Kao maltretiranje gledalaca. Na kraju, niko ne bude kažnjen i svaki incident prođe bez bilo kakve posledice.

Dokle ćemo gledati ovako digitalno nasilje familije Djogani? Prava digitalna anestezija ovog naroda. 

U svađama između Anabele i Luninog dečka Marka Miljkovića, Luna nije zauzimala stranu i nije podržala svoju majku nakon teških Miljkovićevih reči, što je Anbeli veoma teško palo.

- Ja nikada ne bih tražila njihov stan ili da bira stranu. Ja ne očekujem - rekla je Anabela.

- Ja ne mogu da verujem da neko ustane i kaže da je sasvim normalno obraćati se onako nekoj majci - pričao je Đedović o Miljkoviću.

- Ali on je dobio zeleno svetlo Gagijevim ćutanjem - rekla je Anabela.

- Ma to je stvar vaspitanja. Svako sebi bira život, neka ga i ona (Luna) bira - dodao je Đedović.

- To više nije moja stvar. Ja joj od srca želim da bude sretna. Sad da vidim da joj nešto radi, stegnula bih srce, otišla bih, plakala... Ako Gagiju ne smeta, onda neću ni ja više da se teram - dodala je Anabela.

S obzirom na to da zna koliko je bilo teško proći stresan period oko rijalitija, ona je rekla...

Nadica Zeljković, Kijina mama, odlučila je da prokomentariše aktuelna dešavanja u "Zadruzi" vezana za porodicu Đogani.

S obzirom na to da zna koliko je bilo teško proći stresan period oko rijalitija, kada je njena ćerka Kija bila učesnik, Nadica je otkrila da u ovom slučaju ćerka ne može biti drugačija od majke.

"Slabo pratim "drugu" i dešavanja unutar nje. Ja sam dok je trajala prva sezona rijaliti, pokazala kakva sam majka. Milslim da to ceo svet zna. Tada sam prošla kroz pakao, ali Kija i ja se držimo bolje nego ikada. Neumesno je da ja komentarišem tuđe ponašanje, ali ono što vam mogu reći, jeste da kruška ne može da rodi jabuku. Tako da ni ćerka u ovom slučaju ne može biti drugačija od majke", izjavila je Nadica.

Nadica je još dodala da je ona sa Kristinom dok je boravila u rijalitiju imala sjajan odnos i da nikada nijednu ružnu reč nije rekla za svoju ćerku, kao i to da je danas samo zanima njena porodica.

Strana 1 od 66

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji