ŠTA SU UČESNICI PAROVA RADILI I KAKO SU ZARAĐIVALI PRE RIJALITIJA: Radili kod Kineza, švercovali robu preko granice, na bandžiju kao hostesa itd

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parova" nisu oduvek lako zarađivali novac, kao što je to slučaj sada, dok borave u rijalitiju. Mnogi od njih morali su pošteno da se namuče da bi došli do para.

Takav je slučaj sa Ivanom Ivanovićem Đusom, koji je kriznih devedesetih radio kod Kineza. Dok nije izašao iz anonimnosti, Đus je prodavao patosnice za automobile, i to za platu od 25.000 dinara.

- Mislite da je meni bilo lako u životu? U mladosti sam radio kod Kineza, gazdarica mi se zvala Kva. Morao sam da rmbačim za bedne pare. Nisam se stideo, navikao sam da radim. Ali ja sam imao cilj, koji sam postigao. Bitni su samo želja i volja.

Tešku sudbinu imala je i Dalila Dragojević, koja je pre nego što je postala rijaliti zvezda sreću okušala u inostranstvu švercujući robu.

- Nekoliko puta sam preko granice ilegalno prevozila stvari i namirnice, mleko i jaja. Najviše problema sam imala zbog toga na mađarskoj granici - rekla je ona.

Milutun Radosavljević Mili često se hvalio da je radio kao žigolo, da je spavao sa starijim ženama i da je od toga dobro zarađivao, ali kaže da mu je lakše da novac zaradi u rijalitiju nego da prodaje telo.

Teodora Radoičić je kao maloletna morala da radi:

- Radila sam na Zemunskom keju na bandžiju, gde je dnevnica bila 1.000 dinara. Radila sam i po kafićima.

Ivan Marinković bio je fitnes instruktor. Ipak, nakon razvoda od Goce Tržan, on nema stalno zaposlenje, već novac zarađuje po rijaliti programima.

Nenad Marinković Gastoz radio je kao konobar, a pre nekoliko godina je otvorio svoj Jutjub kanal i počeo dobro da zarađuje

Nina Prlja postala je poznata javnosti pre rijalitija, kad je uhapšena pod sumnjom da je švercovala kokain u intimnim delovima tela. Nakon godinu dana provedenih u zatvoru, Nina zna šta je težak rad i fizikalisanje, što je nekoliko puta istakla.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji