MATORA I MILAN OGOVARALI LUNU: Izneli ŠOKANTNE DETALJE o blogerkinom životu! (VIDEO)

Odnos Jovane Tomic i Lune Ðogani intrigira javnost otkako je Matora postala ucesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge. Njih dve su otkrile da su poznaju iz spoljnog sveta, a cesto su pricale i o zajednickim provodima i druženju. Jovana je cak i priznala da se na jednom splavu "na blic" poljubila sa Lunom.

Ali, razgovor koji su Milan Miloševic i Matora imali izazvao je sumnju da se medu njima desilo nešto više. Naime, njih dvoje su, sa nekolicinom zadrugara, ogovarali Lunu i svašta rekli o njoj:

-Ti meni kažeš "Trebaju meni Anabela i Gagi", zašto meni trebaju oni? - upitala je Matora

-Ona kaže da vi niste prijateljice od prvog dana, samo se ti predstavljaš kao da jeste. Kakav ti njoj prijatelj možeš biti? Samo ja znam da vi niste prijatelji. Gde ste vi putovale zajedno. Koliko ste rucka imale zajedno, koliko ste puta spavale jedna kod druge, gde ste putovale, kad ste spavale zajedno, kakve ste vi prijatelji? - upitao je Milan.

-Reci cu ti jednu rec - ja sam veci šmeker od nekih muškaraca, a ti shvati kako to hoceš. Ja ne pišam po nekim ljudima kao neki muškarci. Neke stvari ne želim da pricam, a ti si pametan i znaš - odgovorila je ona i time izazvala sumnju da je i sama imala nešto sa Lunom.

Milan je nastavio da ogovara Lunu, pa je otkrio nešto što je iznenadilo sve okupljene:

-Devojka je sinoc rekla kako bi se je*ala sa Veljkom, ja je pitam je l' bi se pomirila sa njim, a ona kaže da ne bi ali bi se... Ana Korac i ja u šoku, ona te stvari radi javno, kaže javno - rekao je novinar.

Ceo razgovor ovih zadrugara možete pogledati u nastavku: 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji