PINK NAMEŠTA POBEDU: Žena Željka Mitrovića sve planski radi kako bi KIJA pobedila u rijalitiju

Od proslave njenog rođendana, Kijina popularnost nenormalno raste, dok Sloba i Luna gube u trci za pobednika rijalitija. 

Sve ovo ima smisla kada znamo podatak da je Milica Mitrović odlučila da Kija pobedi i sve čini kako bi se to i ostvarilo.

Naime, već i ptičice na grani znaju kako je i prethodnih sezona rijalitija, žena Željka Mitrovića učestvovala u svim odabirima učesnika, ali i pobednika rijalitija. 

Kako se namešta pobeda? Evo, glwdamo na primeru Kije Kockar. Njoj se pravi najveći rođendan, namešta joj se Sloba, govori joj se šta da radi i kako da se ponaša, Lepi Mića ima ulogu da potkopava Lunu, pa i samostalno solo gostovanje kod Ognjena Amidžića u emisiji gde je trebala da otkrije i neke tajne.

Na taj način se gradi imidž kod pubike kako bi glasali za nju. Scenario je stvoren, Luna i Sloba su upali u njega, tako da Kija Kockar sada vodi glavnu reč, verovatno do pobede.

Da li će se to ostvariti, videćemo 20. juna za kada je zakazano VELIKO FINALE

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji