Print this page

OVO JE SKANDALOZNO: Nije mogla više da trpi pa pustila, LUNA ĐO SE UKAKILA PRED SVIMA, a kamere sve snimile (VIDEO)

Stid!Luna Đogani nekoliko puta posvađala sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem. Nju je povredilo kada je čula da su Nemanja Đerić Đekson i pevač komentarisali njeno ponašanje.

Sloba je u jednom trenutku rekao i kako nekada ima utisak da Luna “igra igru”. U toku pitanja gledalaca Sloba je čak vikao na Lunu, zatim je opsovao i izašao na nekoliko minuta sa sastanka u dvorište. Luna se noćas svađala i sa Slobinom ženom Kristinom Kockar.

Pred zoru Luna se osamila iza automobila, a Sloba u drugom delu dvorišta gde je pevušio. Milan Milošević i Ana Korać primetili su Lunu, zbog čega su odlučili da se prošetaju do nje i provere kako se ona oseća, a zatim im se ona požalila na probleme koje ima.

Razmišljam da li da piškim ovde? Mrzi me da idem do WC-a. Ajde stanite tu da ne dođe neko! Jao, okreće se kamera, ne mogu stvarno, posle da puštaju snimke! – govorila je Luna.

Đoganijva je zatim otišla do toaleta kako bi rešila svoje fiziološke potrebe, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod ovog teksta.