UŽASAVAJUĆE BRENDONOVE UVREDE: Aleksandra Subotić je samo nemo posmatrala celu scenu (VIDEO)

Snežana Ilić, Zorica Marković, Suzana Perović, Bora Santana i Bane Čolak danas su nagrađeni novcem za svoje aktivnosti koje su uspešno obavljali tokom proteklih dana. Takođe, Suzana i Zorica su dobile termin svoje radio emisije, a to je subotom.

Nakon svega toga, održan je porodični sastanak koji je počeo svađom između Brendona i Tomislava Panića koji su se posvađali zbog higijene. Podsetimo, ranije jutros nastao je opšti haos kada je Brendon vikao na ukućane da moraju da čiste po kući.

- Ispod tvog kreveta je bilo đubre! Bilo je i plazme i mleka. Ti spavaš na đubretu prvi! Koga praviš ti budalama? Ja sam ti rekao da ti smrdi sinoć, pa si počistio. Ja vas molim ljudi da ne jedete u sobi! - pričao je Toma.

- Ti si devojčica sa produbljenim glasom. Jesi li dobio kadar? Smrdiš! Ima da se radi ovde! Peri noge Tomo, smrde ti noge Tomo! Promeni čarape. Kravlje g*vno si doneo u toalet! Plašiš me se - govorio je Brendon.

Svoje izlaganje Brendon je završio komentarom da mu je drago što su Zorica Marković i Suzana Perović dobile svoju radio emisiju.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji