ZADRUGA NA NOGAMA! Bane posetio Zerinu, doživeo šok kada je video njenu OBRIJANU GLAVU! Ona briznula u plač!

Zerina Hećo je tokom prethodnih dana pala u depresiju nakon što je primetila da joj opada kosa. Iza nje su i dve rijaliti veze koje su doprinele njenom lošem zdravstvenom stanju.

Ova zadrugarka je ošišala svoju kosu, a zatim se obrijala na ćelavo. Prvi je ovo primetio Vladimir Todorović, a potom su se vesti brzo proširile Belom kućom. Ana Korać je prenela Banetu Čolaku da se Zerina ošišala na ćelavo, a on je bio zbunjen, pa je svojoj cimerki priznao da se trese. Odmah je napustio Belu kuću, te se poverio Tomi Paniću da se nalazi u nedoumici da li da poseti bivšu devojku.

- Tresem se. Sa jedne strane bih otišao da joj kažem da odem odavde. Sa druge strane, ne vidim svrhu da joj bilo šta kažem - pričao je Bane Tomi.

Nakon razgovora sa Tomom, Bane je smogao snagu pa je otišao do izolacije gde je ugledao Zerinu koja je istog trenukta počela da plače, a Čolak je pokušao da joj pruži podršku u ovako teškom trenutku.

- Za sve ono što ti ovde proživljavaš, ja se saosećam sa tobom. Za sve ono što ti ovde patiš, ja osećam da sam kriv, jer si došla sa mnom ovde. Ako ostaneš ovde, od mene nikada ružnu reč nećeš čuti. Sve reči koje sam ti govorio, bile su zbog mog povređenog ega - pričao je Bane.

- Ja ne mogu sa tobom da pričam, jer si me suviše povredio. Neću da pričamo o nama. Hvala ti što si došao - rekla je Zerina plačljivim glasom, a Bane je nastavljao potencirajući priču o njima što je izazvalo kontraefekat.

- Ja tebi ne tražim da mi oprostiš, samo znam da kada bi bio u ovakvoj situaciji, da bi ti došla kod mene. Ja tebe ovakvu sada ne mogu da ostavim. Obezbeđenje može samo da me istera. Zerina, treba da spustiš gard, ja ti ne želim loše - pričao je Bane Zerini.

- Ja ti nikad neću oprostiti. Ne trebaš mi, ne treba mi niko - govorila je Zerina Banetu, a potom i zahtevala da napusti izolaciju, što je on i učinio.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji