SVI SU ŠOKIRANI! Zerina napušta Zadrugu?! Nakon njenog drastičnog poteza, usledilo je OVO! (VIDEO)

Da li je Zerina samo htela da privuče pažnju kamera svojim jezivim gestom, u čemu je i te kako uspela, ili joj je psihičko zdravlje stvarno narušeno, ostaje nam da vidimo.

Zerina Hećo  je šokirala javnost kada je odlučila da obrije glavu. Ona je to uradila jer je kosa počela da joj opada, pa je htela da ojača koren iste.  

Mnogi su to videli mogućnost da je Zerini narušeno psihičko zdravlje. Na njenom zvaničnom Instagram profilu pojavila se objava: "Radimo na tome da Zerina izađe".

Da li je Zerina samo htela da privuče pažnju kamera svoim jezivim gestom, u čemu je i te kako uspela, ili joj je psihičko zdravlje stvarno narušeno, ostaje nam da vidimo.

Zerina je danas veoma raspoložena i pričljiva. Razgovarala sa Zoricom Marković o celoj situaciji, doduše, sa kapuljačom na glavi.

"On je sinoć rekao da više nema emocije prema tebi i da se povlači iz te cele priče. Svako ima svoje razloge za to. To tebi lepo stoji. Mnogi ljudi to rade zbog korena. Sad to više muškarci rade, sad ti što si to uradila je šok", govorila je Zorica, dok je Zerina klimala glavom.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top