DEKOLTE, USKA HALJINA, VELIKE ALKE Zerina se sredila što je bolje mogla iako NEMA KOSU! Ovako se pojavila u emisiji, PONAŠANJEM iznenadila sve! (VIDEO)

Zadrugari se samo zgledaju

Zadrugari večeras biraju ko će biti nominovan za izbacivanje. Bira se između Zerine Hećo i Vlade Todorovića, a takmičari odlučuju ko ide u izolaciju.

Zerina se posle stravičnog šišanja prvi put spremila i izašla među zadrugare. Ona je odlučila da večeras zablista i da joj to što nema kosu ne smeta ništa.

Obukla se u zelenu haljinu, stavila velike alke, našminkala se i izašla. Ušla je nemo, sela za sto i gledala samo pravo.

Dok su zadrugari pričali, mnogi su se obraćali i njoj ali ona je nemo posmatrala, gledala pravo i nije se pomerala.

Pogledajte kako je ušla u Belu kuću pred emisiju:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji