ALARMANTNO STANJE Učesnica "Parova" nepomično leži na podu! Dotukla je OPAKA BOLEST, obezbeđenje pokušava da je dozove... (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Učesnica "Parova" Dina Galorini požalila se Voljenki Ilić na svoje loše zdravstveno stanje, a onda se dogodilo ono najgore.

Voljenka ju je u tom trenutku sprovela u tajnu sobu, da bi Galorinijeva odmah potom pala u nesvest i nepomična ležala na podu.

- Guši me, guši - prošaptala je Dina pre nego što se onesvestila.

U toku dana se žalila na svoje probleme sa dijabetesom tipa dva, te joj je u "Tajnoj sobi" pozlilo.

Obezbeđenje je odmah prišlo da joj pomogne, te su je sve vreme dozivali, ali bezuspešno. Očekuje se da je lekar pregleda i ustanovi šta se dogodilo.

View this post on Instagram

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

View this post on Instagram

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

s

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top