MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO: Kada sam bežao iz Parova tukao me lično Peconi dok me je držalo obezbeđenje

Kada Miki Djuričić kaže neku informaciju, to mora da bude bombastičnost. Pogotovo što se nalazi često u stanju nervnog rastrojstva, pa i ne razmišlja o čemu govori i na koji način to kaže,

Dok se svađao sa ostalim ukućanima, pogotovo sa svojom devojkom Suzanom i Aleksandrom Subotić, okrenuo se njegovom bekstvu iz prethodnog rijalitija u kojem je učestvovao, Parovima na Happy televiziji.

Neko od učesnika Zadruge ga je prozvao kako nema onu stvar i da stalno beži iz rijalitija, kao što je to uradio i u Parovima.

Onda je Mikiju puko film, pa se detalno osvrnuo na njegov beg iz Parova.

"Ti ćeš da mi kažeš da nemam muda. Iz tih istih Parova, kada sam bežao, petorica likova iz obezbeđenja me je držalo i nisu mi dali da idem dok nije stigao gazda televizije", iznenadio je svojom pričom Miki i dodao: "A onda me je taj isti gazda lično udario nekoliko puta u stomak".

Napominjemo da je gazda Happy televizije, a samim tim i rijalitija Parovi, kontraverzni biznismen Predrag Ranković Peconi. Moramo napomenuti da je Peconi upucan u eminentnom beogradskom restoranu sa šest metaka kada je sedeo za istim stolom sa svojim napadačem i poznatim starletama. 

"Ti Parovi, to mafija, kao i njihov gazda", završio je Miki pred zabezeknutim zadrugarima, koji nisu mogli da veruju šta Miki priča i pored toga što zna da se sve snima.

Dakle, da zaključimo, kada je bežao iz Parova, Miki je izudaran od strane obezbeđenja i lično vlasnika televizije. Pored toga, protiv njega je podignuta tužba u iznosu od 50.000 eura zbog napuštanja rijalitija. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji