MATORA PEDIFILCINA, BOLESNO JE I GLEDATI OVO: Dorotea u Mićinom zagrljaju, on joj prstom prelazio preko GRUDI!

Dorotea Jovanović se žestoko svađala sa Karađorđem Subotićem kada je on pokušao da je oj se udvara. Činjenica je da je između njih velika razlika u godinama, ali izgleda da njoj nije problem da završi u zagrljaju jednog drugog starijeg gospodina. Reč je o Lepom Mići.

Starleta je sinoć nakon emisije ležala u Mićinom krilu i on ju je sve vreme češkao. Mića često drži moralne lekcije mlađim devojkama, ali izgleda da ni on baš ne daje primer svim tim devojkama jer i on ne misli na svoju suprugu dok miluje Jovanovićevu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top