EVO ZAŠTO JE MILAN MILOŠEVIĆ NAJVEĆI CAR! Svaki put kad mu se Čolak obrati, on uradi OVO, a gledaoci plaču od SMEHA

Naime, kada je saopšteno Čolaku da je postao najpoznatija osoba na svetu, svakako se nije mislilo na pozitivnu stranu već da mu se ceo svet smeje jer je pljuvačkom lažirao suze kako bi ga devojka Zerina žalila.

Kada je ona saznala da je sve folirao, plakala je napolju od šoka, a Milan Milošević koji je bio voditelj u kući sinoć pravio je opšti haos. Svaki put kada bi mu se Čolak obratio Milan je lizao prste i imitirao njegov skandalozni postupak.

Gledaoci su to odmah primetili i počeli da komentarišu rečima "ON JE CAR"!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top