LUPAO, URLAO! David prišao Ani, tražio da se POMIRE, a ona mu uradila OVO! Teške MUKE!

Sinoć je u toku pregleda snimaka David Dragojević doživeo blaži nervni slom zbog svađe sa bivšom Aleksandrom Subotić. Nakon toga je izašao napolje i lupao inventar u Zadruzi i urlao, a potom se vratio za sto.

Nakon toga je usledila svađa između njega i njegove sadašnje devojke Ane Korać koja mu je zamerila što pada u vatru i na provokacije ukućana, kada ume da bude veoma neprijatan u komentarima i da koristi razne neprikladne izraze.

Nakon novog ispada oni su se posvađali i nisu govorili celog dana, Ana ga je izbegavala, a on joj je konačno večeras prišao kako bi se pomirio sa njom. Legao je pored nje na krevet i zamolio je da se pomire.

- Ja nikada ništa ne kažem, ništa ne komentarišem, iako mi je mnogo teško, a ti čim se nešto dogodi skačeš, daješ povod da te komentarišu napadaju. Ja zaista ne znam zašto to radiš, ja to ne razumem - rekla je Ana.

- To je glupost  nemam pojma. Hajde da se pomirimo. Na slavi kada sam bio bila muzika i sve opustio sam se, nešto prokomentarisao, mahinalno i ispada da sam ja nešto tamo radio - odgovorio je on.

- Kako nešto može mahinalno da izleti. Uvek tebi nešto izleti - rekla je Ana.

Oni su započeli razgovor i to je napredak u njihovom odnosu. Da li će se pomiriti i da li će nakon toga njihov odnos ostati nepromenjen? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte ovde.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji