Imao je problem sa zakonom zbog OPIJATA, RAZVEO SE, ostao bez STANA, a danas se bavi ugostiteljstvom: Evo kako izgleda učesnik Velikog Brata (FOTO)

Iako mu je Veliki brat doneo popularnost, on je tu slavu iskoristio da napravi jednu izložbu u Beogradu, a onda je nestao bez traga i glasa

Đankarlo Kanduti bio je jedan od najintrigantnijih učesnika prvog Velikog brata. Život ovog slikara je, dok je boravio u kući na Košutnjaku, za sve bio misterija, sve dok nije rešio da otkrije sve pikanterije – probleme sa policijom, bivšom ženom, ali i one egzistencijalne koji su ga dotukli i naterali da uđe u rijaliti.

- Sa 24 godine (daleke 1989. godine) upoznao sam sada već bivšu ženu sa kojom sam u braku bio deset godina. Ona je na moj predlog otišla u Ameriku, ali ja nisam mogao s njom. Tada sam napravio jedno, da ne kažem s…. vezano za lakše opijate i izgubio sam veliku sumu novca i onemogućio sebi da odem u SAD sa ženom, jer je vizni sistem tada bio još teži. Dve godine je trajala bračna komunikacija, preko telefona, ali kako se kaže: daleko od očiju, daleko od srca, ja sam kao pravi džentlmen, na njen zahtev, prihvatio da se rastanemo. Tada mi se život preokrenuo 100 odsto. Ostavio sam stan u kome smo živeli i bukvalno ostao bez svega. Počeo sam da se bavim poslovima vezanim za ugostiteljstvo - ispričao je Đankarlo Kanduti pre deset godina.

I iako mu je Veliki brat doneo popularnost, on je tu slavu iskoristio da napravi jednu izložbu u Beogradu, a onda je nestao bez traga i glasa.

Oni koji prolaze Dorćolom, često ga sreću ispred jednog kafića, u kojem i danas radi, te je nastavio da živi svoj život kao i pre dok je bio anoniman.

Stil oblačenja i frizuru nije menjao, te možemo da zaključimo da je u njegovom životu istinski sve ostalo isto.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top