NAKON ŠTO JE OCA PRIJAVILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Prvo oglašavanje Miksi Kulić - gledaj da to NE BUDE skoro

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da je Miljana Kulić prijavila policiji oca Sinišu i optužila ga za psihičko maltretiranje i zlostavljanje nje i njenog sina Željka, ističući da to nije prvi put (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Miksi se potom nije oglašavala na Instagramu i niko nije znao šta se dešava u porodici iz Niša. Ona se sada prvi put oglasila posle tog incidenta, ali u storiju koji je objavila nije želela da se dotakne škakljive teme.

- Ako poželiš da mi se vratiš, gledaj da to ne bude skoro... Vremena daj mi da te prebolim, dođi kad prestanem da te volim - napisala je Miksi šifrovanu poruku kroz stihove pesme Cece i Olivera Mandića, ali o incidentu s ocem nije rekla ni reč.

A da li je ova poruka upućena nekoj njenoj bivšoj ljubavi, na primer, Ivanu Marinkoviću ili Lazaru Čoliću Zoli, ostaje nam da vidimo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top