Print this page

PRVA FOTKA PECE I ALEKSANDRE DOK SE STRASNO LJUBE! Komentari su UŽAS: Kao otac i ćerka, FUJ! (FOTO)

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić, nakon što je objavila da je srećno zaljubljena i da uživa u ljubavi sa biznismenom Predragom Pecom, blista od sreće i zadovoljstva.

Na Instagram profilu Subotićeva je objavila set fotografija koje je napravila sa svojim izabranikom. Bez trunke šminke, Subotićeva se prepustila svom izabraniku i strasnim poljupcima su začinili jedno popodne na plaži.

Ipak, bilo je i onih kojima se ova ljubav ne dopada pa tako među komentarima možemo da vidimo i "Fuj", "Odvratno, kao otac i ćerka" i slično. Bilo kako bilo, oni se vole, Aleksandra je opet srećna, a to je u suštini i najbitnije u životu!

View this post on Instagram

Ljubav moja ♥️? #love #inlove #myboyfriend #cute #sweet #smile #life #lifestyle #summer #summervibes #summer2019 #enjoy #couple #couplegoals #montenegro #utjeha ?

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on

Podsetimo, tokom boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima, Aleksandra je doživela ljubavni brodolom sa Davidom Dragojevićem koji ju je javno ostavio i prevario sa ljutom protivnicom Anom Korać. Tek nakon što je izašla iz Bele kuće, Aleksandra je sebi dopustila da ponovo bude srećna pored Pece.