HITNA DISKVALIFIKACIJA Tuča u programu uživo, produkcija donela odluku?! Obezbeđenje jedva izdržalo! (VIDEO)

Sinoć je u "Zadruzi" nastao problem bez problema! Naime, Miljana Kulić i Bora Santana uspeli su brutalno da se posvađaju!

Bora je Miljanu uhvatio za dupe, a onda mu je ona zbog toga postupka udarila nekoliko šamara.

- Nemoj to više da radiš. Nemoj da me hvataš za zadnjicu. Izvini se - rekla je Miljana i dodala:

- Ako ti mene možeš da hvataš za zadnjicu, mogu ja tebe da sravnim sa zemljom - poručila je Kulićeva, a onda napravila totalni haos i počela da vređa Boru na rasnoj osnovi!

Miljana je Bori govorila da ne koristi "mandovske fore" i psovala mu majku "kalafonsku", dok je obezbeđenje sprečavalo da napravi incident.

S obzirom na to da je Gavrilovic žestoko kažnjen zbog vređanja Sanija, očekuje se da produkcija kazni i Kulićevu zbog vređanja Roma. Ovaj put diskvalifikacijom kao što to zahtevaju gledaoci, jer na takav oblik ponižavanje ne treba ostati nem.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top