CELA ZADRUGA ZAVIJENA U CRNO POSLE OVE OBJAVE! Učesnica imala SMRTNI SLUČAJ u PORODICI: Imala je samo 53 godine...

Maja Marinković, devojka koja se javnosti predstavili prošle sezone rijalitija "Zadruga", vratila se na imanje u Šimanovcima. Međutim, sve je zanimalo zašto nije ušla 6. septembra kada i ostali, a onda je Maja otkrila tužnu istinu.

Nažalost, Maji je preminula tetka koju je gledala kao majku zbog čega nije bilo u redu da uđe u rijaliti, već je odlučila da sačeka da prođe neko vreme.

"Imala sam smrtni slučaj. Tetka mi je umrla, šećer je imala i upalu pluća. Strašno, ona mi je bila kao majka. Užas, deda i otac su teško podneli to. Ni meni nije dobro, ali se držim, teško mi je palo. Imala je samo 53 godina", otkrila je ona pa ju je Bora zagrlio.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji