Matora VAN SEBE zbog Sanjine TRUDNOĆE: "Čuvaj se sada kada si u drugom stanju..."

  • font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size

Sanja Stanković, ovih dana živi punim plućima. Potpuno se posvetila sebi, te vreme u karantinu provodi na treninzima i u kuhinji.

I ako je stavila tačku na vezu sa Jovanom Tomić Matorom, Sanja je ipak dala obećanje da će sa Matorom popričati nakon njenog izlaska iz " Zadruge". To je svakako ne ometa u daljim planovima, pre svega izgradnji karijere pevačice. Za Međunarodni dan rada Sanja se nedavno uslikala na gradilištu, u izazovnom izdanju i time izmamila pojedine komentare a i kritike.

- Nije dobro da trudnice budu na baušteli... Moraš se puno čuvati sad kad si u blagoslovlenom stanju - napisala je jedna Sanjina obožavateljka.

Podsetimo, nedavno se pisalo da je Sanja trudna, a na kraju se ispostavilo da je u pitanju bila samo šala ove bivše zadrugarke. S druge strane, otkako je čula za natpise u medijima, Matora ne može da dođe sebi, te svakodnevno mozga šta je istina.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji