LUDILO TEK SLEDI Neviđene stvari desiće se u vili "Parova": Šaman stiže direktno iz Brazila!

  • font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size

U zabavno-humorističkom programu "Parovi" haos tek sledi.

Naime, osma sezona se polako bliži kraju pa uskoro kreće deveta.

Šuška se da će šaman direktno iz Brazila ući u raskošnu vilu "Parova".

Za one koji ne znaju značenje reči šaman, možete ispod pročitati objašnjenje.

U izvornom značenju šamani su ljudi koji su planeti dati da uče i vode druge ljude. Najprecizniji prevod glasi sinovi neba.

Ime im je dodeljeno zbog sposobnosti kretanja po Astralu odnosno korišćenje Astralne magije i paralelnih realnosti.

Za šamane se u savremenom društvu misli uglavnom da nisu pismeni i da žive u neistraženim prašumama, svojim domorodačkim načinom života.

Prema arheološkim podacima, šamanski rituali praktikovani su u Sibiru još u neolitu (koji je na tom području započeo oko 7.000. godine pre nove ere). Šaman je izabranik duhova, prati duše umrlih na onaj svet, ali i vraća dušu bolesnog i tako je leči. Oni su kao instrumenti, posrednici između duhova i ljudi. Sibirski šamani poznati su po svom ekstatičkom putovanju duše koju vodi zvuk bubnja u koji ritmički udaraju, obučeni u ritualni odeću koja im pomaže u komunikaciji sa duhovima i istovremeno ih štiti jer je obeležena posebnim zaštitinim simbolima.

Po šamanskom verovanju, svako od nas ima svog jedinstvenog duha čuvara. Ako se u paralelnim realnostima sa kojima smo povezani nešto dogodi našem duhu, postajemo bolesni. Šaman iscelitelj u takvim ritualima izlečenja, stupa u kontakt sa tim duhom i vraća ga onome kome pripada, u suprotnom čovek umire. Osim isceliteljskih rituala, šamanima su veoma važni i snovi. Oni imaju veoma intenzivne snove i kroz njih dobijaju informacije kako da u ovoj realnosti postupaju. Kroz snove oni komuniciraju sa višim silama i duhovima koji ukazuju na problem i sugerišu na koje sve načine oni mogu biti rešeni. Osim duhova, paralelnih realnosti i snova, šamani leče i biljkama Amazona.

Neviđene stvari desiće se u vili "Parova".

Budite strpljivi i saznajte šta sledi!

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji