ALBANSKI NAVIJAČI DIVLJAJU PO EVROPI: Svet zgrožen njihovim izgledom i divljaštvom! (FOTO)

Reprezentacija Albanije se prošle godine plasirala na Evropsko prvnestvo i predstavljali su pravi strah za policiju zemlje organizatora. Ako pogledamo samo slike koje stižu iz Evrope, njihovi navijači definitivno ne žele da se promene i smire. Evropa je frapirana njihovim ponašanjem i željom za agresijom. Niko ne može da razume taj njihov poriv, ali divljaštvo koje iskazuju Evropa ne može da shvati.

Da li će ih UEFA kazniti? Jak lobi utiče na to da Albanija prolazi sa ovim bez kazne. Sve dok se ne dogodi neka velika tragedija. Onda će biti kasno

Navijači iz Albanije očigledno nisu spremni za neka velika takmičenja. Definitino ne mogu ostaviti dobar utisak,uz sve te probleme šalju i političke poruke koje UEFA strogo zabranjuju. Možemo se samo setiti kako su u Beogradu na dronu, i u Lensu isticali zastavu takozvane Velike Albanije.

Još slika pronađite na narednoj strani.


e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top