MIHAELOV MENADŽER: Vreme je da porodica prekine ćutanje i objavi pravu istinu o Šumaheru

Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher 29. decembra 2013. godine doživeo je stravičnu nesreću na skijanju u francuskim Alpima.

Nemac se od tada nalazi u komi, a trenutno je smešten u porodičnom domu. Iako porodica troši ogroman novac na njegovo lečenje, čini se da većih pomaka u njegovom zdravstvenom stanju nema.

O tome je progovorio Mihaelov dugogodišnji menadžer Vili Veber.

"Mesecima tvrdim da Mihaelova porodica ne govori pravu istinu o njegovu stanju. Mislim da je vreme da se ćutanje prekine i da milioni navijača saznaju o čemu je reč. Osećam se kao da udaram glavom o zid", rekao je Veber.

Vili Veber je čovek koji je Šumahera pratio tokom cele njegove karijere. Upoznali su se dok je Mihael bio junior i napravili zajedno najveće rezultate. Prvu titulu su osvojili 1994. godine, isto ponovili 1995. godine, a onda i pet puta zaredom od 2000. do 2004. godine.

"Uvek kad mi zazvoni kućni telefom nadam se da je s druge strane Mihael i da će me pitati kako sam".

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top