OPTUŽBE NA RAČUN PORODICE ŠUMAHERA: Dosta je bilo, recite istinu - vreme je!

Istina je negde tamo... Kakvo je zaista stanje Mihaela Šumahera? Dugogodišnji menadžer legendarnog asa Vili Veber tvrdi da porodica krije veliku tajnu.

Te 2013. godine glavom je udario u stenu... Tada je nastala agonija. Šumaher je u teškom stanju, a njegova porodica pokušala je sve. Ništa mu nije pomoglo, ali nada još postoji. Švedski list “Ekspres” tvrdi da će Šumijeva porodica povući poslednji potez. Pred slavnim asom je još jedna operacija. Ako ni to ne pomogne, lekari će dići ruke jer jednostavno izbora više nema.

Vili Veber je dugo sarađivao sa slavnim Nemcem. Vodio ga je od juniorskih dana i pomogao mu da postane najbolji.

- Već dugo govorim da porodica nije rekla pravu istinu... To čeka milion njegovih navijača. Kad godi mi kod kuće zazvoni telefon često osećam da će to biti Mihael i da će reći “Vili, kako si?”. Nada umire poslednja - ostao je zagonetan ovaj menadžer.

Od Šumaherovog pada su prošle tri godine, a njegovo pravo stanje još uvek nije poznato.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji