OVAKO KRADU NA BENZINSKIM PUMPAMA: Pogledajte kako će ova žena maznuti 2.000 kasirki na neviđeno drzak način (VIDEO)

Na ovom snimku možete videti neverovatnu drskost lopova. U pitanju je žena, koja je vrlo dobro ispraksovala svoj trik sa 2.000 dinara.

Naime, ona prvo krene da plati sa krupnom novčanicom, zatim zastane da izvadi sitno koliko fali prodavačici, a onda sakrije novčanicu od 2.000 dinara i tvrdi kako je već dala. Naravno, kasirke u gužvi poveruju ovoj ženi.

Ne zna se koliko je prevarenih kasirki bilo do sada. Dobro pogledajte sa kakvom drskošću ovaj lopopv čini svoje zlodelo.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top