Print this page

DETALJI TRAGEDIJE NA DEDINJU: Pre nego što je hirurg pucao u glumicu, pa sebe, komšije čule SVAĐU

Mlada beogradska glumica poreklom iz Bosne Ivana Panzalović (30) ranjena je jutros na Dedinju kada je u nju pucao beogradski estetski hirurg Srđan Cvetanović (59) sa VMA, s kojim je navodno živela...

Najveći deo starije srpske televizijske publike zna je po ulozi u zabavnom TV serijalu "Kursadžije", u kojem je glumila nevaljalu profesorku.

Međutim, Ivana iza sebe ima i niz ozbiljnijih uloga poput one u popularnom filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video", kao i u porodičnim TV serijalima "Sinđelići" i "Folk". Ivana je glumila i ostvarenju "The Touch" (2012), u kojem glumi i poznata srpska glumica Ana Sofenović.

Prema nezvaničnim saznanjima, Cvetanović se razveo od dugogodišnje supruge, takođe doktorke na VMA upravo zbog mlade Ivane. On je brzo posle razvoda počeo da živi sa glumicom, upravo u stanu gde se dogodila kobna pucnjava.

Svoju vezu obelodanili su i na Fejsbuku, 12. aprila ove godine.

Oboje su tada bili srećni i zaljubljeni, a na komentar da treba da se "zalije" ova lepa vest, Ivana je odgovorila da "zaliva" sa njom, tako da nema potrebe da izlazi i opija se sa drugima.

Samo nekoliko meseci kasnije, 7. avgusta, par se verio.

Posle pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg koji je pucao u nju izvršio je samoubistvo. Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

Lekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je pre tačno mesec dana, na sam dan njihove veridbe, napisao da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".