NIKOLA JE IZAŠAO PIJAN SA BG SPLAVA, PA NAPRAVIO HAVARIJU KAD JE SEO U TAKSI! Kažnjen sa 2.000 evra, i tu nije kraj!

Državljanin Švedske srpskog porekla napravio je jutros haos u Beogradu, kada je ušao u taksi vozilo, na mesto vozača, pokrenuo ga i napravio udes!

Nikola M. (20) jutros oko šest sati izašao je sa jednog od splavova na novobeogradskom Ušću i ušao na sedište vozača u taksi automobil Beotaksija koji je bio parkiran.

Vozač taksija je u tom trenutku stajao pored automobila.

U kontakt bravi se nalazio ključ, Nikola je startovao motor automobila, iznenada brzo krenuo i udario u parkiran "Jugo" i “Fiat punto” koji je bio u pokretu.

Policijska patrola odmah je stigla na Ušće i utvrđeno je da je Nikola M. ozbiljno pijan. On se odmah požalio da je zadobio povrede prilikom dvostrukog sudara, tako da je pozvana Hitna pomoć.

Srećom nije bilo težih posledica po živote ljudi zbog neodgovornog i bahatog ponašanja pijanog mladića.

Nikola M. državljanin je Švedske, gde živi i ima srpsko prezime.

Nakon nesvakidašnjeg slučaja utvrđeno je da je Nikola M. imao 1,66 promila alkohola u krvi.

Završio je u pritvoru na trežnjenju i odmah će kod sudije.

Nikola M. je nakon trežnjenja priveden kod sudije za prekršaje koji ga je zbog saobraćajnog prekršaja kaznio sa 220.000 dinara.

Zatim mu je određen pritvor do 48h, nakon čega će ga saslušati nadležni tužilac zbog krivičnog dela.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji