UBICA I SAMOUBICA IZ ZAJEČARA NIJE PLANIRAO ZLOČIN: Sat vremena pre tragedije kupio dubak za bebu!

Milen M. (1985), ubica i samoubica iz Zaječara, pre tragedije pretukao je dvadesettrogodišnju ćerku svoje supruge Tatjane R. (1973), saznaje Kurir!

Tatjana je tada pokušala da ga zaustavi da maltretira njenu ćerku iz prvog braka, a tada je ubica podivljao!

- Nastala je svađa i rasprava. Tanja mu je rekla da ovako više ne ide i da se razilaze, a to mu je već ponavljala izvesno vreme unazad. Milen je tada potpuno pobesneo, i bacio je suprugu kroz prozor - kaže izvor Kurira i dodaje da su Milen i Tatjana bili venčani i da se ceo grad čudio da je bila s njim jer je ranije pokušao da se ubije.

Milen je popodne, nakon porodične svađe, bacio svoju suprugu Tatjanu R. (1973) sa osmog sprata zgrade u zaječarskom naselju Kraljevica (Avnoj) a zatim i sam skočio u smrt. Tatjana je imala dve ćerke iz prvog braka i bebu sa Milenom M. U momomentu zločina druga ćerka (20) nije bila u stanu.

Ipak, Milen po svemu sudeći nije unapred planirao zločin. On je, naime, samo sat vremena pre tragedije kupio je dubak za osmomesečnu bebu koju je ovaj par imao!

Prijatelj ubice i samoubice i sa nevericom je ispričao da je samo sat vremena pre nego što se „ovo čudo“ desilo, u gradu sreo svog prijatelja Milena M. koji se pre nekoliko dana vratio sa letovanja. Popričali smo malo i on mi se pohvalio da je kupio dubak za bebu i da žuri kući da odnese poklon.

Nakon sat vremena čujem da je Milen posle kraće porodične svađe bacio kroz prozor svoju nevenčanu suprugu a potom počinio samoubistvo – dodaje sagovornik!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top