GLEDALAC UŽIVO NAZVAO BELAMI TELEVIZIJU: Hteo da učestvuje u nagradnoj igri, a onda jednom rečenicom sledio voditelje i nasmejao pola Srbije

Lokalna televizija Belami je želela da nagradi svoje gledaoce i organizuje nagradnu igru u kojoj će podeliti nekoliko karata za pozorišnu predstavu u njihovom gradu. 

Neko se dosetio da takmičenje bude u tome ko će smisliti bolji stih koji se rimuje sa BELAMI, što je i ime njihove televizije.

Bilo je nekoliko lepih predloga, a onda je usledio šok uživo u studiu.

Javio se jedan gledalac, koji je odmah izjavio da ima najbolju rimu na svetu za njihovu televiziju.

Pitao je voditelje programa da li su spremni, na šta su oni dali potvrdni odgovor, a onda je usledio i stih koji se rimuje sa BELAMI.

"Tek sam od kuće pošao, već sam sa mora došao, celo telo crno mi, samo muda BELAMI".

Voditelji su ostali skamenjeni od šoka. Usledio je muk u programu od nekoliko sekundi, dok se u pozadini čulo grosotno smejanje gledaoca koji je i dalje bio na telefonskoj liniji. Odmah potom, skinut je iz programa, a voditelji su nastavili program kao da se ništa nije desilo.

e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top