MATURANTA UBILA STRUJA DOK SE TUŠIRAO: Nepokretna majka čula JAUK, ali nije mogla da mu pomogne

Nikola Đorđević (18) iz niškog sela Prva Kutina poginuo je u utorak od strujnog udara dok se tuširao u porodičnoj kući. Tragedija se dogodila najverovatnije zbog neispravnog bojlera.

Nikola je bio maturant Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ i nedavno je proslavio punoletstvo. Nastradao je u utorak oko 21h, dok je u kući bila njeova nepokretna majka Verka, koja nije mogla da mu pomogne.

Njegovo telo na podu kupatila pronašao je otac Slaviša, kad se oko 23.30 vratio sa posla.

- Zatekao sam prestravljenu Verku, koja mi je kazala da je Nikola u kupatilu, da je čula da je dva puta jauknuo i da se ne odaziva. Razbio sam vrata i video ga kako leži na stomaku, nije davao znake života. Bio sam u užasnom šoku. Pozvao sam komšiju i rekao mu da javi Hitnoj pomoći i policiji – pričao je Nikolin otac.

On pretpostavlja da je Nikolu bio bojler.

- Uvek kad bi se kupao unosio je radio u kupatilo, jer je mnogo voleo muziku. Bila je uključena i grejalica, ali mislim da stradao zbog bojlera. Kad sam uhvatio tuš i mene je udarila struja, a video sam da je bojler bio uključen. Uvek sam mu govorio da isključuje bojler, ali eto, nije me poslušao- pričao je nesrećni čovek.

Inače, Nikola je rodom iz Župskog Aleksandrovca, a Đorđevići su ga uzeli iz Doma za nezbrinutu decu.

- Imao je 2 godine i 2 meseca kad smo ga usvojili Usrećio je i mene i moju suprugu jer smo mnogo patili što nemamo dece. Sve smo činili da mu zamenimo roditelje. Majka mu je umrla kad je imao 4 godine -pričao je neutešno Slaviša.

On kaže kako Nikolini drugovi dolaze sve vreme da izjave saučešće, da su ga svi mnogo voleli.

-Nedavno je slavio i 18. rođendan, a za Novu godinu je pozvao i društvo kod nas kući. Pitao me „Tata, je l može repriza?“ - na šta sam mu odgovorio da može. Nadao sam se sreći, sad mi više ništa nije ostalo – pričao je Slaviša.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top