HAOS KOD LESKOVCA: Snaja pnameštala svekrvi odnose za novac, a onda se POSVAĐALE OKO OVOGA!

Protiv N.S. (29) iz okoline Grdelice podneta je krivična prijava zbog sumnje da je pretio svojoj supruzi G.S. (28(. Mešutim, N.S. je izvukao deblji kraj, pokušavajući da reši spor između svoje majke D.S. (48) i žene jer se ispostavilo da je snaja, navodno, podvodila svekrvu.

Naime, snaja i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N.S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gde radi s ocem, kako bi rešio porodični spor. On je tom prilikom uputio niz teških reči i pretnji supruzi, zbog čega je njena rodbina odlučila da ga prijavi policiji.

- Sve je počelo kad je, navodno, D.S. ušla u ljubavnu vezu s jednim radnikom na Koridoru u Grdeličkoj klisuri. Radnik je bio čest gost u njihovom domu i bacio je lepuškastu i za svoje godine prilično zgodnu svekrvu – objašnjava jedan meštanin.

On dodaje da se snaja prijavila da ne primećuje ljubavnu aferu između svekrve i radnika.

- Snaja je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu. Tačnije, nameštala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazilui, napuštala je kuću – kaže sagovornik.

Kako kaže, ovaj biznis između svekrve i snaje pukao je kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primetile kod još nekoliko meštanki.

- U pitanju je bilo jeftino, tursko zlato. Navodno, ispostavilo se da je snaja poludela kad je videla da je M.D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim meštankama. Tako su njih dve počele da se svađaju. I jedna i druga su zvale N.S. telefonom i želile mu se, pa je čovek morao da se vrati kući iz inostranstva i smiri situaciju.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top