JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE KOD ALEKSINCA: Milun GLEDAO kako Gordana umire, OVO je motiv ubistva?! (FOTO)

Miodrag Karalić (56) iz Kruševca, osumnjičeni za ubistvo Gordane Josifović (56), saslušan je juče pred tužiocem, nakon čega mu je određen pritvor, dok bi Kostić trebalo da svedoči danas. Prema pisanju medija, on je inspektorima s kojima je razgovarao, ispričao da ih je Karalić oteo i da je narednih pet dana, do hapšenja na Novom Beogradu, sa strepnjom proživljavao svaki trenutak, strahujući da će Karalić i njega ubiti.

- Ispričao je da je Karalić pucao u Gordanu jer je bio ljubomoran na njih dvoje. Pričao je i šta je sve prethodilo ubistvu, odnosno pretnjama koje je dobijala pre nego što ih je oteo ispred Gordanine firme. Tvrdio je da je svakog trenutka strahovao da će on biti sledeći, a da su mu pet dana koje je proveo kao taoc Kostića bili koa pet mučnih godina - kaže izvor blizak istrazi.

Kako se navodi, osim iscrpljenosti i šoka zbog svega što mu se dogodilo, Milun nema nijednu fizičku povredu.

- Zarastao je u bradu i malo je ispijen, ali se dobro oseća. Na kratko ga je posetio sin - dodaje sagovornik.

Motiv zločina je najverovatnije Miodragova ljubomora, jer ga je Gordana ostavila pre oko četiri meseca, posle desetak godina zabavljanja. I Milun se pre desetak dana i zvanično razveo od žene, sa kojom ne živi oko tri godine. Prema rečima njihovih poznanika, on je radio u Austriji. Došao je pre mesec i po, a ovih dana treba da se vrati na posao. Planirao je da povede i Gordanu sa sobom.

- Poslednjih dana je bio malo nervozan. Sedeo bi u fotelji i zamišljen pušio. Tek smo iz novina saznali da mu je taj čovek pretio. Mislim da ga nije shvatio ozbiljno. Mislio je: "Ja sam slobodan, ona slobodna." Pa on se od rođene žene razveo mirno, bez ružne reči... - ispričali su njegovi roditelji nakon što ga je Miodrag oteo.

Milun Kostić je poslednjih 25 godina radio u Austriji. Prvo je radio na strugari, ali pošto je doživeo povredu kada su balvani pali na njega, prešao je na lakše radno mesto. Našao je posao u malom hotelu na 35 kilometara od Salzburka ka Insburku.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top